-48%
,

Windows Server 2019 Essentials


Ce primesti dupa ce comanzi?
  • Factura fiscala ;
  • Certificat digital – > Cheia de activare ;
  • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

INSTANT DELIVERY

Livrare Instantă, non-stop și automată la plata ONLINE.

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei,
aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

428,57 lei 823,53 lei

Compar

Windows Server 2019 Essentials

Predecesorul actualului Windows Server este așa-numitul Windows Server 2016 Essentials, ambele sisteme având licențe pe deplin eficiente. Dacă utilizatorii de computere doresc să cumpere Windows Server 2019 Essentials, o pot face și online. Funcțiile sunt apoi disponibile și în întregime, iar versiunea descărcată nu este în niciun fel inferioară software-ului comandat. De asemenea, este important de știut că sistemul trebuie să fie singurul controler de domeniu dacă a fost configurat ca atare. Pentru a vă asigura că sistemul în ansamblu poate fi gestionat optim, se recomandă utilizarea Centrului de administrare. Acest centru este un instrument nou, aici puteți selecta diverse setări și opțiuni de gestionare. Cine dorește să cumpere Windows Server 2019 Essentials are multe avantaje de partea lui cu această nouă variantă, deoarece cu Centrul este garantat controlul complet asupra infrastructurii serverului. Rețelele private beneficiază și ele de acest lucru. Cumpărarea Windows Server 2019 Essentials înseamnă, de asemenea, să fii la zi.

Dacă se dorește un server nou sau actualizat, sistemul respectiv poate fi comandat ca software și cine îi place poate cumpăra și online Windows Server 2019 Essentials. Registrul este întotdeauna ușor de utilizat și se oferă asistență eficientă atunci când este necesar. Noul server este potrivit pentru medii cu virtualizare mică sau deloc. Este echipat și pentru companiile mici, până la 25 de utilizatori urmând să beneficieze apoi de noul sistem și inovațiile sale. Utilizatorii apreciază mai presus de toate operarea simplă. Opțiunile și funcțiile inutile sunt reduse la minimum, astfel încât imaginea de ansamblu să poată fi structurată simplu și clar. Pe de o parte, sistemul este foarte ușor de instalat, configurat și gestionat prin intermediul tabloului de bord. Chiar și cei care nu sunt profesioniști își pot găsi cu ușurință drumul aici.

Este necesar accesul de la distanță la server?

Remote Desktop Services 2019 1 User CAL : Licențele CAL RDS sunt achiziționate în plus față de licențele CAL obișnuite pentru a debloca un desktop și o platformă de aplicație. Ca rezultat, virtualizarea sesiunii și VDI (Virtual Desktop Infrastructure) sunt disponibile pentru implementarea și gestionarea desktopurilor. Conectivitate convenabilă la distanță pentru utilizatorii RDS înseamnă că desktop-urile, programele și alte caracteristici Windows pot fi utilizate oricând și oriunde cu acces la Internet.

SKU: WS19Ess Categorii: ,
Platforma

Producator

Microsoft

Tip Licentiere

Volum (OLP, EA sau similar)

Varianta de comercializare

Electronică (ESD – Electronic Software Delivery)

Versiune program

Essentials

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Windows Server 2019 Essentials”

There are no reviews yet.