-18%
,

Windows Server 2019 Standard (16 Core)


Ce primesti dupa ce comanzi?
 • Factura fiscala ;
 • Certificat digital – > Cheia de activare ;
 • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

1.764,71 lei 2.142,86 lei

Compar

Cumpărați Windows Server 2019 Standard ieftin de la noi

Pentru întreprinderile mici și mijlocii, Windows Server 2019 Standard oferă un potențial aparent nelimitat. Este intuitiv și ușor de utilizat, oferind în același timp performanțe remarcabile. Dacă serverul dvs. are un nivel scăzut de virtualizare, achiziționarea licenței Windows Server 2019 Standard este ideală. Deocamdată, drepturile sunt limitate la două Hyper-V-uri, dar desigur pot fi re-licențiate conform dorințelor dumneavoastră.

Caracteristici noi în Windows Server 2019:

În comparație cu soluția de server din 2016, Windows Server 2019 Standard oferă un acces semnificativ mai bun la Azure Cloud. Microsoft numește această adaptare un „nor hibrid”, care permite gestionarea datelor de la serverele locale în cloud. Acest lucru face mult mai ușor să creați o copie de rezervă completă și să optimizați gestionarea prin acordarea de licențe pentru Windows Server.

Noul standard Windows Server 2019 oferă și câteva funcții noi pentru dezvoltatorii de aplicații, deoarece platforma de aplicații a noii versiuni are performanțe semnificativ mai mari. Pe această bază, conținutul containerului Linux poate fi tras cu ușurință în gazda Windows pentru a promova conectivitatea între aplicații. Sub formă de WSL, a fost creat chiar și un subsistem Windows separat pentru Linux, bazat pe standardul Windows Server 2019.

 • Straturi suplimentare de securitate – Îmbunătățiți securitatea infrastructurii dvs. de server și reduceți riscul cu mai multe straturi de protecție integrată
 • Noi opțiuni de implementare – Îmbunătățiți disponibilitatea și reduceți utilizarea resurselor cu Nano Server subțire
 • Containere integrate – containerele Windows Server și Hyper-V permit dezvoltarea și managementul flexibil.
 • Stocare eficientă din punct de vedere al costurilor – Creați un spațiu de stocare definit de software extrem de disponibil și scalabil pentru a economisi costuri.
 • Rețele inovatoare – Folosiți rețele definite de software pentru automatizare cu eficiență asemănătoare norului.

Îmbunătățiți securitatea, creșteți-vă centrul de date și accelerați inovația cu Microsoft Windows Server 2019, sistemul de operare pregătit pentru cloud.

De la containere Hyper-V la nano-servere, Windows Server 2019 oferă o platformă flexibilă și rentabilă pentru centrul dvs. de date, cu aceleași capabilități de calcul, stocare și virtualizare a rețelei care stau la baza Azure Public Cloud.

Cele mai importante avantaje dintr-o privire

 • Acces îmbunătățit la Azure Cloud
 • Integrarea subsistemului WSL pentru Linux
 • Optimizarea reprezentărilor grafice ale rețelei
 • Monitorizarea direcționată a hardware-ului și software-ului
 • Conectarea unor niveluri de securitate suplimentare
 • Creșterea automatizării prin rețele inovatoare

Noi opțiuni pentru analiza serverului

Probabil cea mai evidentă inovație a standardului Windows Server 2019 este „System Insights”. Această soluție oferă un instrument intuitiv pentru a îmbunătăți monitorizarea și analiza în jurul serverului. Cu ajutorul funcției integrate de prognoză se pot face predicții exacte despre funcționalitatea și stabilitatea sistemului, ceea ce este posibil independent de integrarea în cloud. În acest fel, administratorii beneficiază de o simplificare semnificativă a structurilor anterioare de analiză și primesc informații utilizabile despre execuția sistemului intern.

Mai multă performanță prin actualizările HCI

Când achiziționați standardul Windows Server 2019, veți beneficia și de câteva îmbunătățiri în cadrul HCI. De exemplu, consola centrală de management a fost optimizată în noua versiune pentru a simplifica controlul și setările. Optimizarea imaginii pentru implementările de VM și containere a fost, de asemenea, furnizată în acest fel în contextul serverelor nano și de bază. Toate aceste ajustări duc la o creștere semnificativă a performanței, ceea ce face ca întreaga infrastructură să funcționeze mult mai precis și, mai ales, mai precis.

SKU: WS19Std16c Categorii: ,
MPN

P73-07790

Platforma

Producator

Microsoft

Tip Licentiere

Volum (OLP, EA sau similar)

Varianta de comercializare

Electronică (ESD – Electronic Software Delivery)

Versiune program

Standard

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Windows Server 2019 Standard (16 Core)”

There are no reviews yet.