-64%
,

Windows 8.1 Professional


Ce primesti dupa ce comanzi?

  • Factura fiscala|Certificat digital licenta|Documentatie conform legislatiei UE;
  • Cheia de activare, cu livrare rapida prin email (in aceeasi zi);
  • Pasii de instalare si link-uri de descaracare;
  • Serviciu gratuit de asistenta tehnica (online|telefon|teamviewer);
  • Varianta de comercializare Electronică (ESD – Electronic Software Delivery);
  • Garantie 12 luni.

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

63,03 lei 177,31 lei

Compar

Windows 8.1 Professional

Windows 8.1 Pro este sistemul de operare ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii. Cu Windows 8.1 Professional Puteti aduce toate aspectele vietii impreuna-creati, jucati, Descoperiti, conectati si lucrati. Acesta vine cu toate nou ecran de start, Windows Store, mai multa personalizare, optiuni multitasking, SkyDrive incorporat, BitLocker, Remote Desktop functie si multe alte caracteristici.

Versiunea Pro contine toate caracteristicile incluse in Windows 8.1 Home, alaturi de punctualitate convenabil de afaceri pentru criptare, log la distanta si crearea de masini virtuale.

Noi caracteristici incitante

► Viteza crescuta.
Windows 8.1 pornește mai repede, comută între aplicații mai rapid, și utilizează puterea mai eficient decât versiunile anterioare de Windows inclusiv Windows 7.

► Interfata imbunatatita a utilizatorului.
Cea mai remarcabilă schimbare pe Windows 8 în comparație cu versiunile anterioare este interfața cu utilizatorul, noul ecran de Start constă din dale care reprezintă aplicații. Ecranul de start apare la pornirea Windows 8, permițându-vă să obțineți rapid la ceea ce vreți sa faceți. Ecranul de start include acum caracteristici noi:

‣ Ecranul de start;
‣ Live Tiles;
‣ Hot Corners.

 

 

► Ecranul All App. 

O alta imbunatatire notabila este ecranul All App, in care toate aplicatiile sunt afisate pe PC / laptop si pot fi sortate dupa nume, categorie, cea mai utilizata si data instalata. Aceasta va permite sa obtineti cea mai buna prezentare a aplicatiilor. Fixarea unei aplicatii la ecranul de pornire a fost, de asemenea, simplificata, intrucat puteti doar sa trageti si sa plasati, de asemenea, puteti rearanja aplicatiile in acelasi mod. Windows 8.1 va permite, de asemenea, sa va clasificati mai usor aplicatiile utilizand sistemul drag and drop.

 

► Optiune imbunatatita de cautare si multitasking.
Una dintre cele mai solicitate imbunatatiri este noua optiune de cautare, localizarea oricarei aplicatii, documente sau fisiere media este mai usoara decat oricand, deoarece rezultatele sugerate incep sa apara pana cand incepeti sa tastati. Windows 8.1, de asemenea, va permite sa multitask cu computerul, deoarece puteti vizualiza pana la patru lucruri dintr-o data.

► Copierea de rezerva si accesarea fisierelor peste tot.
Acum, de asemenea puteti sa copiati si sa va conectati la documente si fotografii prin SkyDrive – o locatie de stocare bazata pe cloud-uri personale. Accesati-le in orice moment pe telefon, pe tableta sau pe PC. Conectandu-va cu contul dvs. Microsoft la oricare dintre PC-urile cu Windows 8.1, puteti vedea imediat fundalul, preferintele de afisare si setarile.

 

 

► Windows Defender si Windows Magazin. 
Windows 8 de asemenea, vine cu un program antivirus incorporat numit Windows Defender, care va protejeaza de diferite tipuri de software rau intentionat. Noul software construit in Windows Store este conceput pentru a va mentine in siguranta informandu-va cu privire la informatiile pe care fiecare aplicatie / program pe care le instalati le va avea acces, protejand atat documentele, cat si confidentialitatea.

 

► Mai personalizat. 
Windows 8.1 este, de asemenea, mai personalizat, deoarece puteti alege intre imaginile de fundal sau pur si simplu modificati culoarea fundalului.

Extra optiuni pentru Windows 8.1 versiunea Pro

► Work Place Join și Work Folders. 
Windows 8.1 Pro include Workplace Join si Work Folders, care va permite sa va inscrieti in serverele corporative si sa va separati activitatile personale si de munca. Combinati-le cu functii noi pentru a gazdui o masina de la distanta si capacitatea de a porni de pe un hard disk virtual si aveti la dispozitie dispozitivul ideal pentru a lucra eficient de oriunde, oricand.

► Protectie sporita a datelor si securitate. 
Windows 8.1 Pro ofera protectie sporita a datelor cu Windows Defender, Windows Firewall si Windows Update. De asemenea, vine cu BitLocker, un program de securitate avansat care va ajuta sa va protejati datele prin criptare imbunatatita si gestionarea securitatii. Aceasta noua caracteristica asigura protejarea tuturor documentelor si informatiilor dvs. valoroase.

► Pastrati toate fisierele si programele familiare.
Daca PC-ul dvs. ruleaza Windows 7, fisierele personale se vor transfera cu usurinta in Windows 8.1 Pro. Programele care ruleaza pe Windows 7 se vor executa si pe Windows 8.1 Pro.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Windows 8.1 Professional”

There are no reviews yet.