-80%
,

Windows 11 Professional


Ce primesti dupa ce comanzi?
 • Factura fiscala ;
 • Certificat digital – > Cheia de activare ;
 • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

INSTANT DELIVERY

Livrare Instantă, non-stop și automată la plata ONLINE.

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

57,97 lei 284,87 lei

Compar

Windows 11 Professional

Detalii de produs

 • Producator: Microsoft
 • Lansat pe: 05-10-2021
 • Platforma: Windows 11
 • Format: Licenta digitala (ESD)
 • Compatibilitate: pe 64 de biti
 • Limba: multilingv (este posibil sa schimbati setarile de limba dupa instalare; Pachetele de interfata lingvistica sunt disponibile si pentru descarcare separata)

Obțineți o nouă perspectivă cumpărând Windows 11 Pro

Windows 11 Pro oferă un spațiu calm și creativ în care poți găsi experiențe noi pentru pasiunile tale. De la un nou meniu Start până la noi moduri de a vă conecta cu persoanele, mesajele, jocurile și conținutul preferate, Windows 11 Pro este un loc în care vă puteți gândi, crea și vă exprima natural.

Dacă doriți să cumpărați Windows 11 Pro , noi cei de la FORBIT vă oferim, ca întotdeauna, condiții de top – inclusiv livrarea fulgeră a cheilor de licență prin poștă.

Windows 11

Creșteți-vă productivitatea

Accesați cu ușurință toate aplicațiile de care aveți nevoie și efectuați mai multe sarcini cu instrumente precum layout-uri instantanee, desktop-uri și o nouă interfață de andocare mai intuitivă.

Noi opțiuni de conectivitate

Conectează-te cu cei dragi direct de pe desktop cu Microsoft Teams. Apelați sau discutați gratuit – indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Windows 11

Conținut propriu cu Windows 11 Pro

Rămâneți la curent cu știri, informații și conversații rapid cu Microsoft Edge și o selecție largă de widget-uri. Găsiți cu ușurință aplicațiile și emisiunile dorite în noul Microsoft Store.

Cumpărați Windows 11

Timp de joaca. Oricând.

Windows 11 Pro duce jocurile la un nivel cu totul nou, cu o grafică care rivalizează cu realitatea. Descoperiți următorul joc preferat cu Xbox Game Pass, care vă oferă acces la peste 100 de jocuri grozave (abonament vândut separat).

Windows 11

Un singur computer pentru noi toți

Noul Windows 11 Pro este disponibil pe o gamă largă de dispozitive de la partenerii noștri, oferindu-vă cele mai recente inovații în tactil, creion și voce. Astfel, puteți găsi cu ușurință cel mai bun și mai accesibil dispozitiv pentru dvs.

Care sunt noile caracteristici?

În File Explorer, pictogramele sunt acum mai mici și au un aspect mai frumos. Există un buton de dezactivare a sunetului pentru a opri microfonul în mod central pentru toate aplicațiile. Acest lucru este util dacă sunteți într-o conferință video și este posibil să aveți mai multe aplicații deschise – atunci microfonul va fi dezactivat central. O altă caracteristică nouă Windows 11 Pro este că, dacă lucrați cu monitoare externe pe laptop sau dacă aveți două monitoare conectate la computerul desktop, aplicațiile se vor redeschide exact acolo unde erau înainte să închideți sau să vă închideți. Aceasta este, de asemenea, o îmbunătățire semnificativă față de Windows 10 .

Instalarea aplicațiilor Android cu Windows 11 Pro – Care sunt beneficiile?

Puteți comuta între telefon și desktop, pentru că apoi puteți instala aplicații pe care le cunoașteți de pe telefoanele Android pe Windows. Unele aplicații sunt disponibile numai pentru Android, dar nu și pentru Windows. Deci este un lucru convenabil de făcut. Există o singură captură: utilizatorii de iPhone, adică lumea Apple, nu beneficiază de asta, pentru că Apple continuă să-și închidă aplicațiile și le ascunde în spatele unui perete artificial, ca să spunem așa, în magazinul său de aplicații.

Notă importantă:
Windows 10 și Windows 11 Pro vor continua să ruleze în paralel. Windows 10 va fi acceptat până în octombrie 2025. Probabil că, în parte, Windows 11 Pro crește cerințele hardware. Dacă sistemul dvs. nu este pregătit pentru Windows 11 Pro, mai aveți câțiva ani. Chiar dacă nu vă place aspectul Windows 11 Pro , puteți rămâne doar cu Windows 10.

Repere Windows 11

Bucurați-vă de următoarele funcții noi cumpărând Windows 11 .

 • Noul design și sunetele sunt moderne, proaspete, curate și frumoase, oferindu-vă un sentiment de calm și ușurință.
 • Cu Start, vă punem pe dvs. și conținutul dvs. pe primul loc. Start folosește puterea cloud-ului și a Microsoft 365 pentru a vă afișa cele mai recente fișiere, indiferent de dispozitivul pe care le-ați vizualizat.
 • Aspectele Snap, grupurile Snap și desktopurile oferă o modalitate și mai puternică de a efectua mai multe sarcini și de a optimiza spațiul pe ecran.
 • Chatul Microsoft Teams, integrat în bara de activități, oferă o modalitate mai rapidă de a vă conecta cu oamenii la care vă interesează.
 • Widgeturile, un nou feed personalizat bazat pe inteligența artificială, oferă o modalitate mai rapidă de a accesa informațiile care vă interesează, iar caracteristicile de nivel mondial de performanță, viteză și productivitate ale Microsoft Edge vă permit să faceți mai multe pe web.
 • Windows 11 oferă cel mai bun Windows pentru jocuri și profită din plin de hardware-ul sistemului dvs. cu tehnologii precum DirectX12 Ultimate, DirectStorage și Auto HDR. Xbox Game Pass pentru PC sau Ultimate vă oferă acces la peste 100 de jocuri PC de înaltă calitate pentru a le juca pe Windows 11 la un preț lunar scăzut. (Xbox Game Pass se vinde separat)
 • Windows 11 include un nou Microsoft Store cu un design complet nou, care face mai ușor să găsiți și să descoperiți aplicațiile, jocurile, emisiunile și filmele preferate într-un singur loc familiar. Suntem încântați să continuăm călătoria noastră de a aduce aplicații Android în Windows 11 și în Microsoft Store prin colaborarea noastră cu Amazon și Intel; aceasta va începe cu o previzualizare pentru Windows Insiders în lunile următoare.
 • Windows 11 este cea mai incluzivă versiune de Windows, cu noi îmbunătățiri de accesibilitate concepute pentru și de către persoanele cu dizabilități.
 • Windows 11 deschide noi oportunități pentru dezvoltatori și creatori. Deschidem Magazinul pentru a permite mai multor dezvoltatori și furnizori independenți de software (ISV) să-și aducă aplicațiile în Magazin, îmbunătățind dezvoltarea aplicațiilor native și web cu noi instrumente pentru dezvoltatori și ușurând actualizarea aspectului și aspectului toate designurile și experiențele noastre de aplicații.
 • Windows 11 este optimizat pentru viteză, eficiență și experiențe îmbunătățite cu atingere, stilou digital și intrare vocală.
 • Windows 11 este sistemul de operare pentru lucrul hibrid, oferind experiențe noi care funcționează așa cum lucrați, sunt sigure și sunt ușor și familiar de implementat și gestionat pentru IT. Organizațiile pot previzualiza Windows 11 astăzi în Azure Virtual Desktop sau pot experimenta Windows 11 în noul Windows 365 atunci când acesta devine disponibil în general.
SKU: FQC-10546 Categorii: ,
MPN

FQC-10534

Platforma

Producator

Microsoft

Varianta de comercializare

Electronică (ESD – Electronic Software Delivery)

Versiune program

Windows

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Windows 11 Professional”

There are no reviews yet.