-31%
,

Windows 11 Pro N


Ce primesti dupa ce comanzi?
  • Factura fiscala ;
  • Certificat digital – > Cheia de activare ;
  • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

226,89 lei 327,73 lei

Compar

Mai multe funcții cu Windows 11 Pro N

O privire asupra numeroaselor îmbunătățiri pe care Windows 11 Pro N le oferă acum arată mai presus de toate structura și mai clară. Acest lucru se aplică, de exemplu, noului design, care se distinge clar de predecesorul său și completează perfect procesele dumneavoastră. Același lucru este valabil și pentru Microsoft Store îmbunătățit, prin care puteți găsi mai multe funcții și programe suplimentare importante pentru viața de zi cu zi.

Dar nu numai în general pentru Windows 11 , ci și cu Windows 11 Pro N sunt câteva caracteristici noi în comparație cu alte versiuni. Acest lucru se aplică, de exemplu, la limita memoriei de lucru. În timp ce aceasta a fost redusă anterior la 128 GB, acum puteți instala până la 2 TB de RAM pe dispozitiv. De asemenea, până la două procesoare cu drepturi depline sunt acum suportate cu Windows 11 Pro N. Deci, din punct de vedere tehnic, este posibil să se ofere sistematic mult mai mult confort.

Windows 11

Diferența dintre Windows Home și Pro

Chiar dacă am abordat deja cele mai importante aspecte, există încă unele diferențe între Windows 11 Pro N și Windows 11 Home N. Deși setul de caracteristici generale și designul sunt similare, acest lucru nu este valabil pentru toate aspectele. În tabelul nostru, am evidențiat clar din nou cele mai importante detalii probabil și vă informăm puțin mai în detaliu:

Windows 11 Home N

Windows 11 Pro N

Este necesar un cont Microsoft pentru configurare

da

Nu

Virtualizare Hyper-V

Nu

da

Firewall și protecție a rețelei

da

da

Noua criptare a dispozitivului BitLocker

Nu

da

Integrare Azure Active Directory

Nu

da

Securitate ridicată în sistemul de operare                       da

da

Desktop la distanță ca funcție de bază

Nu

da

Perioada de întreținere integrată

24 de luni

36 de luni

Cumpărați Windows 11 Pro N acum

Dacă și tu cauți un sistem de operare care să fie făcut să ruleze eficient, Windows 11 Pro N este alegerea potrivită. În timp ce această versiune este sistemul fără player media integrat, cu Windows 11 Pro obțineți și versiunea cu player media integrat. Deci, decideți singur ce este important pentru dvs. pentru noul dumneavoastră sistem de operare. Sunteți binevenit să cumpărați cheia pentru Windows 11 Pro N direct aici cu noi și să vă asigurați.

SKU: Win11ProN Categorii: ,
Varianta de comercializare

Electronică (ESD – Electronic Software Delivery)

Platforma

Windows

Tip Licenta

Volum (OLP, EA sau similar); certificat electronic

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Windows 11 Pro N”

There are no reviews yet.