-79%
,

Windows 11 Home


Ce primesti dupa ce comanzi?

 • Factura fiscala|Certificat digital licenta|Documentatie conform legislatiei UE;
 • Cheia de activare, cu livrare rapida prin email (in aceeasi zi);
 • Pasii de instalare si link-uri de descaracare;
 • Serviciu gratuit de asistenta tehnica (online|telefon|teamviewer);
 • Varianta de comercializare Electronică (ESD – Electronic Software Delivery);
 • Garantie 12 luni.

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

90,76 lei 429,41 lei

Compar

Detalii de produs

 • Producator: Microsoft
 • Lansat pe: 05-10-2021
 • Platforma: Windows 11
 • Format: Licenta digitala (ESD)
 • Compatibilitate: pe 64 de biti
 • Limba: Multilingv (este posibil sa schimbati setarile de limba dupa instalare; Pachetele de interfata lingvistica sunt disponibile si pentru descarcare separata)

Descriere

Schimbati modul in care lucrati si obtineti mai mult, mai rapid cu Windows 11 Home. Sistemul de operare familiar, dar actualizat, a primit o schimbare UX cu un design modern si elegant, care ofera acces usor la elementele esentiale. Pastrati ferestrele organizate in grile cu Snap Layouts, creati desktop-uri personalizate pentru diferitele moduri in care va utilizati dispozitivul cu Desktop-urile imbunatatite si aveti la indemana widget-urile preferate in bara de activitati.

Windows 11 Home este proiectat avand in vedere securitatea, asigurandu-va ca sunteti protejat de amenintarile cibernetice moderne. De la cip la cloud, dispozitivele certificate sunt capabile sa faca fata provocarilor atacurilor cibernetice avansate din zilele noastre datorita noilor cerinte hardware stricte, criptarilor dovedite si celei mai bune protectie de la Microsoft impotriva malware.

Noi caracteristici incitante

► Interfata actualizata

Modern si curat, noul design al Windows 11 este menit sa va inspire si sa faca utilizarea platformei o placere. Rationalizat si modernizat, noul aspect al sistemului de operare va pune in control si va permite sa accesati aplicatiile pe care le utilizati cel mai rapid si usor. Bucurati-va de un flux de lucru mai intuitiv si mai frumos cu Windows 11.

  ► Aplicatii Android integrate

Veti putea accesa aplicatiile Android prin Amazon Store din magazinul Microsoft actualizat si de incredere. In timp ce versiunile anterioare ale sistemului de operare aveau si alte metode pentru utilizarea aplicatiilor Android pe desktop, in Windows 11 va fi incorporat, permitand o experienta mai buna pentru utilizator. Functia de cautare va fi, de asemenea, superioara versiunilor anterioare, astfel incat sa puteti gasi aplicatiile, jocurile, emisiunile si filmele preferate mai rapid si mai usor decat oricand.

  ► Ramaneti conectat cu oamenii la care tineti

Microsoft Teams este mai bun ca niciodata cu Windows 11! Incepeti o intalnire in cel mai scurt timp accesand echipe chiar din bara de activitati acum centrata. Adresati-va celor importanti pentru dvs. ori de cate ori este nevoie si trimiteti-le un mesaj rapid prin Chat. Noua experienta cu versiunea usoara a Teams cu Windows 11 va fi disponibila pentru oricine foloseste un cont personal Microsoft.

 

► Cel mai bun Windows pentru Gaming

Deblocati intregul potential al hardware-ului sistemului dvs. cu Windows 11 datorita tehnologiei precum DirectX12 Ultimate, Direct Storage si Auto HDR. Accesati peste 100 de jocuri pentru computer de inalta calitate cu un abonament la Xbox Game Pass pentru computer.

► Virtual Desktop Support mai bun

Creati desktop-uri diferite pentru serviciu, personal, scoala, gaming si multe altele si comutati intre ele fara probleme. Adaptati diferitele desktopuri la nevoile dvs. unice si pastrati-va activitatile bine separate. Organizati-va aplicatiile preferate si ferestrele pe care le aveti deschise cu Snap Layouts si Snap groups intr-un mod similar cu ecranele impartite, dar mai personalizabil si mai flexibil. Acest lucru este util in special atunci cand faceti multitasking, deoarece puteti separa cu usurinta ferestrele pe care le aveti deschise pentru un proiect de cele pentru altele si puteti comuta fara efort intre ele. Windows 11 va permite, de asemenea, sa conectati si sa deconectati de la un monitor fara a pierde locul in care se afla ferestrele. Multitasking nu a fost niciodata mai usor.

windows (iNKT) Windows 10 Home LicenceDeals.com

► Mai bine cu Office 2021
Combinația perfecta pentru Windows 11 este Office Suite 2021. Împreună cu actualizări puternice pentru aplicațiile sale, Office 2021 a primit o reîmprospătare vizuală pe măsură Windows 11. Deblocați întregul potențial al software-ului clasic de productivitate și atingeți-vă obiectivele.

► Widgeturile tale preferate, la un clicк distanta
Personalizati-va widgeturile preferate si accesati-le rapid si usor direct din bara de activitati. Indiferent daca doriti sa fiti la curent cu stirile de tendinte, sa verificati vremea, sa vedeti fotografii sau mai multe, toate acestea vor fi la doar un click distanta. Setati Widgeturi dupa preferintele dvs. si obtineti informatiile de care aveti nevoie atunci cand doriti.