-49%
,

Windows 10 Home


Ce primesti dupa ce comanzi?
 • Factura fiscala ;
 • Certificat digital – > Cheia de activare ;
 • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

84,87 lei 167,23 lei

Compar

Cumpărați Microsoft Windows 10

Microsoft Windows 10 este cel mai recent și mai inovator sistem de operare pentru Windows. Se caracterizează printr-o combinație excelentă de funcționalitate bună și aspect vizual captivant, astfel încât nimic să nu împiedice o aplicare ușor de utilizat și convenabilă. Acest lucru îl face o alegere bună pe o gamă largă de dispozitive, permițând utilizatorilor să se bazeze pe Microsoft Windows 10 pe computerul lor, precum și pe laptopuri, smartphone-uri și tablete.

Ce face Microsoft Windows 10 atât de bun?

Dacă doriți să cumpărați Windows 10 Home sau decideți să cumpărați alte versiuni, veți avea o comoditate enormă. Acest lucru face ca sistemul de operare să fie o alegere bună atât pentru scopuri profesionale, cât și pentru cele private. Acest lucru face ușoară utilizarea numeroaselor funcții noi și recurgerea la un sistem bine gândit.

Cu o împărțire profesională în diferite zone de lucru, nu este dificil să personalizați Microsoft Windows exact în funcție de nevoile dvs. și să vă asigurați o implementare profesională. În combinație cu asistența sofisticată în limbajul Cortana, se poate răspunde la întrebări importante din partea utilizatorilor, ceea ce înseamnă că Windows 10 vine cu propriul suport aproape imediat. Acest lucru face ca sistemul de operare să fie mult mai puternic decât predecesorii săi.

Cele mai importante funcții dintr-o privire

 • Actualizări regulate pentru confort maxim
 • Operare și reglare simplă
 • Securitate îmbunătățită prin Windows Defender
 • Ideal pentru diverse dispozitive
 • Link direct la jocuri și aplicații de birou
 • Noua integrare a Centrului de securitate
 • Ideal pentru noile aplicații Windows
 • Notificări colective în Info Center

Aplicații versatile pentru orice nevoie

Microsoft Windows 10 oferă unul dintre cele mai mari salturi în dezvoltarea unui nou sistem de operare. Din acest motiv, utilizatorii se pot aștepta la o serie de funcții noi care pot fi folosite pentru a lucra la optimizarea structurilor. Pe această bază, noua versiune funcționează mult mai ușor și se adaptează așteptărilor utilizatorilor săi. Deci nu este dificil să îmbunătățiți în mod semnificativ managementul și să subliniați performanța propriului hardware. În comparație cu Windows 7 sau Windows 8, noua versiune reușește să exploateze pe deplin potențialul existent și oferă abordări bune pentru utilizarea zilnică.

Administrație profesională și modernă

Un alt avantaj în jurul Windows 10 este îmbunătățirea Managerului de activități. Ca urmare, procesele funcționează cu performanțe semnificativ mai mari, permițând efectuarea ajustărilor necesare într-un timp foarte scurt. Cu doar câteva clicuri, pot fi întreprinse acțiuni concrete pentru a urmări capabilitățile sistemului și pentru a asigura funcționalitatea completă.

Cu numeroasele noi posibilități administrative, securitatea este, de asemenea, din ce în ce mai bine protejată. Oricine decide să cumpere Microsoft Windows 10 poate fi, prin urmare, sigur de o îmbunătățire semnificativă față de versiunea anterioară. Cele mai recente soluții oferă o soluție rapidă și țintită atunci când vine vorba de combaterea virușilor și a altor amenințări.

Ce software este compatibil cu Microsoft Windows 10?

Dacă doriți să cumpărați Microsoft Windows 10, nu trebuie să aveți întotdeauna cel mai recent software. Majoritatea produselor software se completează perfect cu noua interfață și cu numeroasele funcții ale aplicației. În cazul în care apar probleme în ciuda numeroaselor îmbunătățiri, modul de compatibilitate integrat oferă un remediu. Acest lucru permite o versiune mai veche de Microsoft Windows să fie selectată în orice moment pentru a asigura compatibilitatea.

 

Noul sistem de actualizare îmbunătățește semnificativ, de asemenea, ușurința utilizatorilor și a aplicațiilor. Adăugând constant noi funcții și îmbunătățiri, nu este dificil să-ți promovezi în mod eficient propriul confort. Acest lucru se aplică nu numai elementelor de control clasice, ci și aplicațiilor relevante pentru securitate, cum ar fi Centrul de securitate sau Windows Defender.

Cumpărați Windows 10 – sistemul de operare potrivit pentru fiecare utilizator

Pe lângă revenirea popularului meniu Start, care dispăruse pentru scurt timp în Windows 8, Windows 10 oferă și Personal Assistant Cortana, care vă permite să controlați o varietate de aplicații prin comandă vocală. În plus, Windows 10, ca și versiunile anterioare, vine în versiuni diferite. Microsoft s-a adresat în mod special grupurilor țintă individuale aici, astfel încât într-adevăr merită ca fiecare utilizator al unui dispozitiv final adecvat să cumpere Windows 10. Variantele individuale sunt incluse:

 • Windows 10 Home
 • Windows 10 Professional
 • Windows 10 Enterprise

Sugestie: Rețineți că această versiune de Windows 10 Home nu vă permite să faceți upgrade la Windows 10 Pro!

 

Doriți să utilizați Windows 10 ca computer de lucru?

În acest caz, vă recomandăm să utilizați una dintre suitele Office care au fost dezvoltate special pentru Windows 10:

 • Office 2019 Professional Plus
 • Office 2019 Professional
 • Standard Office 2019
 • Office 2019 home & business
 • Office 2019 home & student
SKU: KW9-00265 Categorii: ,

Cerințe de sistem

Platformă Windows
Sistem de operare acceptat Windows 10
Procesor Procesor sau SoC cu cel puțin 1 GHz
Memorie de lucru 1 GB pentru 32 de biți sau 2 GB pentru 64 de biți
Spațiu pe hard disk 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți sau 20 GB pentru sistemul de operare pe 64 de biți
Placă grafică DirectX 9 sau o versiune ulterioară cu driver WDDM 1.0

Scopul livrarii:

Microsoft Windows 10 Home, ESD, 32/64 de biți, în mai multe limbi

 • Cheie de licență originală pentru activarea telefonică/on-line a Microsoft Windows 10 Home.
 • Verified Highspeed Downloadlink pentru a obține software-ul rapid și sigur, alternativ poate fi descărcat direct de la Microsoft.
 • factura cu TVA declarat
 • Instrucțiuni pentru o instalare ușoară.

Notă: această ofertă nu include un autocolant pentru cheia produsului (etichetă COA). Această ofertă se adresează persoanelor fizice, precum și companiilor, clienților de afaceri, autorităților, organizațiilor, școlilor, comunităților și bisericilor.