-31%
,

Project 2019 Standard


Ce primesti dupa ce comanzi?
 • Factura fiscala ;
 • Certificat digital – > Cheia de activare ;
 • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

630,25 lei 911,76 lei

Compar
 • Când faceți upgrade de la Project Professional 2016 la Project Professional 2019, veți avea în continuare toate caracteristicile cu care v-ați obișnuit și veți descoperi, de asemenea, câteva funcții noi.

  Conectarea operațiunilor folosind un meniu derulant

  Nu mai trebuie să vă amintiți ID-ul operațiunii la care doriți să vă conectați. În schimb, puteți selecta o celulă din coloana Predecesor și apoi faceți clic pe săgeata în jos. Acum este afișată o listă cu toate sarcinile din proiect. Ierarhia și secvența sarcinilor corespund exact proiectului dvs., facilitând derularea la sarcina corectă și apoi bifați caseta de selectare de lângă aceasta.

  De asemenea, puteți selecta sarcini de același tip din lista derulantă din coloana Succesor.

  Câmpul „Nume tranzacție colectivă

  Cu o listă lungă de activități, poate fi dificil să aflați care activitate este indentată în planul general al proiectului. Câmpul Nume tranzacție colectiv este un câmp numai pentru citire în care este specificat numele operațiunii colective a unei tranzacții. Adăugarea acestui câmp ca coloană în vizualizarea sarcinilor poate contribui la claritatea structurii proiectului. Pentru a adăuga acest câmp, faceți clic dreapta pe titlul unei coloane (în partea dreaptă a poziției în care doriți să adăugați câmpul), selectați Inserare coloană și apoi Nume tranzacție colectivă în lista derulantă.

  Bară cronologică cu etichete și progresul procesului

  Comunicarea progresului proiectului a fost și mai ușoară! Barele de cronologie pot fi acum etichetate, iar progresul sarcinii este afișat direct pe sarcinile în sine, ceea ce face mai ușor să vă vedeți planul și sarcinile în desfășurare atunci când starea este eliberată.

  Îmbunătățiri ale accesibilității

  Lucrăm continuu pentru a îmbunătăți accesibilitatea Project pentru toți clienții. În Project 2019, am lucrat pentru a facilita citirea mai multor elemente de proiect pentru vorbirea Windows și alte tehnologii de asistență. De asemenea, ne-am îmbunătățit suportul pentru contrast și tastatură.

SKU: PJ19STD Categorii: ,
MPN

076-05785

Platforma

Producator

Microsoft

Varianta de comercializare

Electronică (ESD – Electronic Software Delivery)

Versiune program

Project

Tip Licentiere

Volum (OLP, EA sau similar)