-70%
,

Office 2021 Professional Plus – Asociere in cont Microsoft


Ce primesti dupa ce comanzi?
  • Factura fiscala ;
  • Certificat digital – > Cheia de activare ;
  • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

INSTANT DELIVERY

Livrare Instantă, non-stop și automată la plata ONLINE.

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

336,97 lei 1.108,40 lei

Compar

Microsoft Office 2021 Professional Plus

Microsoft Office Professional Plus 2021 este alternativa Microsoft pentru companii și consumatori care nu sunt încă pregătiți să treacă la modelul de abonament. Noua suită Office oferă utilizatorilor toate aplicațiile familiare cu funcții noi și performanțe generale îmbunătățite, concepute pentru a vă ajuta să fiți mai productivi și mai eficienți în munca dvs. Rămâneți organizat, îndepliniți-vă obiectivele și colaborați cu Office Professional Plus 2021!

Mai multe funcții de accesibilitate au fost adăugate în Office 2021 Pro Plus, cum ar fi Line Focus în Word, care vă permite să uitați la un anumit număr de linii de text simultan și să nu vă pierdeți în documente. VLOOKUP în Excel este succedat de mult mai puternic XLOOKUP, căutarea în foi de calcul nu a fost niciodată mai ușoară, ceea ce va fi apreciat de toți cei care trebuie să lucreze cu volume mari de date. Word, Excel și PowerPoint acceptă acum și formatul OpenDocument (ODF).

 

Microsoft Outlook 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft Outlook 2021

Outlook 2021 vă oferă mai multe instrumente, cum ar fi Căutare în partea de sus și Translator, pentru a vă gestiona mai bine căsuța de e-mail. Translatorul puternic vă permite să traduceți mesaje în peste 70 de limbi din mers, fără a închide Outlook cu noua funcție de traducere. Microsoft adaugă mereu mai multe conținuturi media îmbogățite la colecția de conținut creativ Office Premium (Office Premium Creative Content), așa că fiți atent la noile medii de stoc pentru a vă exprima mai bine. Păstrați-vă căsuța de e-mail organizată cu Focused Inbox din Outlook, gestionați-vă calendarul și partajați fișierele cu ușurință.

Microsoft Word 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft Word 2021

Office 2021 vă permite să colaborați la documente în timp real și vă anunță când fișierele sunt actualizate. De asemenea, veți putea vedea cine lucrează la documentul pe care l-ați deschis și în ce document se află în prezent. Accesibilitatea textului este îmbunătățită cu Line Focus; vă permite să parcurgeți documentele rând cu rând fără distragere. O funcție nouă semnificativă este suportul pentru formatul OpenDocument (ODF) 1.3.

Microsoft Excel 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft Excel 2021

Programul software clasic pentru foi de calcul vă echipează cu instrumente puternice de vizualizare și analiză a datelor. Utilizați noul XLOOKUP din Excel 2021 pentru a căuta tabele și intervale rând cu rând și pentru a accelera calculele cu 6 formule noi. Acum puteți crea vizualizări personalizate fără a afecta modul în care ceilalți văd documentul și aveți toate cele mai importante instrumente organizate în panglica Accesibilitate.

Microsoft PowerPoint 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft PowerPoint 2021

Cu o serie de funcții noi și îmbunătățiri ale celor vechi, PowerPoint 2021 este mai bun ca niciodată. Acum acceptă înregistrarea video prezentatorului, înregistrarea cu cerneală și înregistrarea cu indicator laser. Bucurați-vă de mai multe funcții de control cu animațiile dvs. și adăugați un aspect desenat manual cu conturul stilului Sketched. Lucrul la o prezentare cu ceilalți nu a fost niciodată mai ușor datorită controlului îmbunătățit asupra experienței de comentare și a unei serii de caracteristici noi care vă ajută să oferiți prezentări mai bune mai rapid.

Microsoft OneNote 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft OneNote

Caietul dvs. digital personal, OneNote vă permite să tastați, să scrieți sau să desenați note și să inserați imagini, clipuri audio sau video de pe web. OneNote este disponibil online și se sincronizează cu celelalte dispozitive ale dvs. OneNote 2021 vă permite să vă răsfoiți notele cu Feed și introduce o funcție de feedback pentru o colaborare mai ușoară. Sunt disponibile și mai multe opțiuni pentru personalizarea interfeței.

Microsoft Publisher 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft Publisher 2021

Creați publicații profesionale și cu impact vizual folosind instrumente simple cu Publisher 2021. Publicați în orice mod care se potrivește cel mai bine publicului vostru: e-mail, PDF, XPS sau imprimări de înaltă calitate. Aplicația se numără printre aplicațiile Office care se laudă cu o reîmprospătare vizuală în cea mai recentă versiune, precum și cu opțiunea de a introduce culori Hex. Creați cataloage cu aspect profesional lustruit, pliante, broșuri, buletine informative și multe altele fără probleme.

Microsoft Access 2019 LicenceDeals.com

‣ Microsoft Access 2021

Stocați, gestionați și analizați informațiile cu Access! Există o serie de îmbunătățiri la Relationships Window, Query Designer, SQL View și multe altele în Access 2021. Adăugați cu ușurință tabele la relații și interogări cu mai puține clicuri cu panoul de activități ”Adăugați tabele”. Revizuirea și gestionarea datelor dvs. nu a fost niciodată mai ușoară decât cu Managerul de tabele conectate actualizat. Reîmprospătați, reconectați sau eliminați tabelele legate atunci când aveți nevoie. Microsoft 2021 Access vă ajută să depășiți limitările Excel atunci când vine vorba de cantități mai mari de informații.

Microsoft Teams

‣ Microsoft Teams

Creați și gestionați echipe și canale, partajați fișiere, stabiliți întâlniri și aprofundați colaborarea cu Microsoft Teams. Rămâneți la curent cu progresul proiectelor și chat-urile de grup cu fluxul de activități și treceți fără efort de la chat-uri la apeluri atunci când aveți nevoie. Teams este un instrument de colaborare puternic, cu o mulțime de funcții concepute pentru a eficientiza munca și comunicarea și pentru a facilita rate de productivitate mai ridicate. Comunicarea de la distanță pentru afaceri nu a fost niciodată mai bună decât este cu Teams 2021!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Office 2021 Professional Plus – Asociere in cont Microsoft”

There are no reviews yet.