-40%
,

Office 2021 Home and Business


Ce primesti dupa ce comanzi?
  • Factura fiscala ;
  • Certificat digital – > Cheia de activare ;
  • Instructiuni de instalare;

Livrare rapida prin email, imediat după confirmarea plății (in aceeasi zi);

 Garantie 100%, in cazul in care apar probleme la instalarea si activarea licentei, aceasta va fi inlocuita sau sumele vor fi returnate integral!

957,98 lei 1.596,64 lei

Compar

Microsoft Office 2021 Home and Business – baza dvs. pentru munca modernă

Doriți să vă mențineți programele de bază la zi și căutați o ofertă de serviciu și acasă? Cu Microsoft Office 2021 Home and Business, vă puteți aștepta la o soluție bună și convingătoare pentru a avea toate programele individuale relevante și pentru a fi la curent cu numeroasele funcții. Vom fi bucuroși să vă oferim noua licență pentru Microsoft Office 2021 Home și Business și să vă ajutăm să utilizați Office în cel mai bun mod posibil.

Office 2021 acasă și afaceri

Ideal pentru a vă organiza lucrul de bază de zi cu zi

Microsoft Office este una dintre cele mai importante aplicații pentru lucrul cu texte, foi de calcul și prezentări de mulți ani. Odată cu adăugarea OneNote și Outlook, vă puteți baza pe un rezumat practic al tuturor funcțiilor importante pentru munca de zi cu zi. Nu fără motiv, Office este unul dintre cele mai utilizate produse digitale în multe țări.

Cei care doresc să cumpere ei înșiși Microsoft Office 2021 Home and Business vor beneficia, așadar, pe termen lung de instrumentele potrivite pentru propriile proiecte. Atât clienții de afaceri, cât și utilizatorii privați pot folosi astfel numeroasele funcții și pot face munca cât mai intuitivă și compactă posibil. Cu noile setări de e-mail și utilizarea liniilor de grilă și a altor ajutoare pentru diapozitivele dvs., Microsoft Office 2021 devine cea mai bună completare a proceselor dvs.

Funcții practice pentru o imagine de ansamblu holistică

După cum am menționat mai devreme, există multe funcții noi și aprofundări practice cu Microsoft Office 2021 Home și Business . De la îmbunătățirea semnificativă a colaborării practice până la eficientizarea gestionării documentelor, există multe motive pentru a actualiza. Cu următoarele funcții noi, Microsoft Office 2021 Home și Business va fi ușor de utilizat cu succes:

  • Design ușor de documente moderne

Utilizarea dinamică și intuitivă facilitează lucrul și progresul cu Office mult mai eficient. Prin urmare, cu noua versiune, aspectul a fost actualizat din nou pentru a oferi claritatea necesară în fiecare etapă. Calendarul de întâlniri integrat, un Format Painter, formulele și agendele de adrese simplifică aplicația.

  • Integrarea întregului management al corespondenței

Microsoft Office 2021 Home and Business se referă la o colaborare mai bună și simplificată. Gestionarea calendarului și setarea valorilor implicite centrale sunt astfel simplificate semnificativ cu noile funcții. Acest lucru permite Microsoft Office să fie strâns integrat în fluxurile de lucru zilnice și să vă sporească succesul.

  • Management avansat al PDF-urilor moderne

Editarea și îmbunătățirea fișierelor PDF facilitează lucrul cu succes cu orice format. Chiar și formularele care pot fi completate pot fi folosite într-un mod mult mai structurat, ceea ce face mult mai ușor de gestionat informațiile importante. Cu gestionarea avansată a securității și a permisiunilor, nimic nu stă în calea aplicației vizate.

  • Complet aliniat cu Windows 11

Nu numai Microsoft Office 2021 Home and Business , ci și Windows 11 a fost recent lansat în acest moment. Acest lucru se reflectă și în versiunea Office, care a fost adaptată optim la noul aspect și, prin urmare, este compatibilă în orice moment. Chiar dacă interfața a fost în principiu proiectată ca înainte, compatibilitatea și prezentarea au fost optimizate.

Funcții holistice pentru fiecare zonă de lucru

Scopul noului pachet Microsoft Office este de a îmbunătăți în mod activ cooperarea în toate domeniile esențiale. Exportul mai ușor al documentelor proprii și funcțiile extinse în domeniul securității joacă un rol esențial în acest sens. Dacă doriți să cumpărați singur Microsoft Office 2021 Home and Business , puteți utiliza aplicațiile cu cheia noastră de produs pentru un timp nelimitat. Acest lucru vă va face mai ușor să creați documente, să elaborați prezentări intuitive, să calculați foi de calcul și să vă asigurați că conținutul dvs. este bine conceput.

Office 2021 Word

Mai multă productivitate în orice locație

Îmbunătățind stocarea în cloud și oferind spațiul necesar, fiecare utilizator are șansa de a lucra mult mai flexibil. De exemplu, documentele pot fi conectate direct la Drive pentru a accesa date importante atât la birou, cât și acasă. Acest lucru face, de asemenea, mai ușor pentru companii să se familiarizeze cu noile funcții ale Microsoft Office.

Dacă controlul precis și clar al tuturor aplicațiilor este important pentru dvs., Microsoft Office 2021 Home and Business va deveni o bază bună. Aici, la magazinul nostru, puteți obține cea mai recentă versiune și puteți începe cu succes direct pe unul dintre dispozitivele dvs. existente.

Aceste funcții sunt noi cu Microsoft Office 2021 Home și Business

În comparație directă cu versiunea anterioară, multe s-au schimbat cu Microsoft Office 2021 Home and Business . De exemplu, cursul a fost stabilit către o colaborare mai hibridă și activă pentru a rămâne productiv pe termen lung. Următorul tabel arată din nou în detaliu cum diferă Microsoft Office 2021 Home și Business și ce oferă nou produsul :

Caracteristici

Microsoft Office 2019

Microsoft Office 2021

Îmbunătățirea setărilor de e-mail

Nu

da

Integrare simplificată a surselor

da

da

Integrarea Microsoft Teams

Nu

da

Salvarea automată a documentelor

da

da

Utilizarea fără probleme a tabelelor pivot

Nu

da

Comutați intervalul de citire

Nu

da

Sugestii de proiectare direct în PowerPoint

da

da

Îmbunătățirea diagramelor tip pâlnie Excel

da

da

MPN

T5D-03526

Platforma

Producator

Microsoft

Varianta de comercializare

Electronică (ESD – Electronic Software Delivery)

Tip Licentiere

ACCOUNT (BIND), RETAIL

Versiune program

Home and Business

Sistem de operare acceptat
Windows 10, Windows 11 / macOS 12.0 Monterey, macOS 13 Ventura, macOS 14 Sonoma
Cerințe hardware
Microsoft Windows – Procesor Dual Core – 1,1 GHz – RAM 4 GB – HD 4 GB
Apple MacOS – RAM 4 GB – HD 10 GB
Suplimentar Cerințe
Conexiune la Internet

Proprietăți: „Microsoft Office 2021 Acasă și Afaceri”
Aplicații de birou:
An:
2021
Sistem de operare:
macOS Sonoma
macOS Monterey
macOS vine
Windows 10
Windows 11

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Office 2021 Home and Business”

There are no reviews yet.